Automatikk

BLIKKENSLAGER - VENTILASJON - AUTOMATIKK - PROSJEKTERING - 3D AUTOCAD - ROMSTYYRING

Service og Automatikk

Lillehammer Ventilasjon AS ble opprettet i 1981, vi leverer alt innen blikkenslager og ventilasjonsinstallasjoner. Vi besitter fagkunskaper innen prosjektering og tegningsunderlag (DAK – BIM) med på laget har vi faglærte montører. Vi har egen avdeling innen teknisk service hvor vi etterser, renoverer og installerer ny automatikk og styring til ventilasjon og varme. Nye vifter eller skifte av gjevninner er også noen av våre arbeids oppgaver.


Teknisk avdeling som er tilbudsyter, er sertifisert innen EXO systems Regin og Niagara 4 integrasjonssystemer. Vi har i tilegg lisens på KNX anlegg.


Prosjekt referanser:Gartnerhagen 6, Lillehammer (ventilasjon, romstyring KNX, varmestyring BAC-NET / M-bus /  MODBUS – Sentral driftskontroll lokal)


Liene Barnehage, Sør-Fron (ventilasjon, romstyring EXOline, Varmestyring EXOline, sentral driftskontroll)


Fjerdum Skole, Gausdal ( Ventilasjon, varmestyring BACNET, Modbus, M-bus, lokal sentral driftskontroll)


Vår platform ved integrasjon kan implenmentere følgende bussystemer i undersentral

Bacnet IP and MSTP, LON, KNX-IP, M-bus, Modbus alle typer, oBiX, Open ADR, SNMP,Z-Wave

(Kapasitet på implementering i punkter er ubegrenset.)I tilegg må det nevnes at vår serviceavdeling hånterer reklamasjonsarbeider, etterkontroller, tekniskservice og generellt vedlikeholdsarbeide. Vi er Total leverandør av Automatikk produkter og tjenester. Vi har levert styring og overvåkningsautomatikk til Smådøla Kraftstasjon for Eidefoss med AF i førersete. Rom og ventilasjons automatikk med overvåking på Liene barnehage i Sør Fron kommune. Vi har også levert styring for varme og ventilasjon på Gausdal Legesenter med integrering mot Normatics toppsystem i kommunen.


Regin automatikk er et fleksiblet styresystem som passer inn i de fleste prosjekter hvor varme, ventilasjon og rom skal styres og overvåkes via sentral driftskontroll.


Vi prosjekterer og utfører slik at bindeleddet holdes i samme firma.


I de fleste prosjekter som idag gjennomføres er det ofte behov for koordinering av tekniske fag. Dette for å kvalitets sikre at alle leveranser er i forhold til beskrivelser. Samtlige fag må koordineres slik at den totale leveransen er komplett. En slik oppgave kan være krevende i prosjekter som innehar mye tekniske løsninger.


Ofte blir slike prosjekter beskrevet i prosjektanvisninger som beskriver leveransen til alle tekniske fag, i en slik prosess er det avgjørende at avklaringer blir avklart angående omfanget av leveranser til de forskjellige fag.

Slike avklaringsmøter blir gjennomført av integrerings rådgivere. Lillehammer Ventilasjon AS, besitter fagkompetanse for å gjennomføre slike avklaringsmøter både internt og eksternt.

Vi kan utføre

 • ITB rådgivning
 • Trykkprøving av kanalsystemer
 • Faste vedlikeholdsavtaler
 • Innreguleringer av luftsystemer
 • Funksjonskontroller
 • Filter leverandør
 • Servicepartner bolig
 • Termofotografering
 • Loggmålinger
 • Automatikk leverandør
 • Røykkontroller/ tester
 • DAK- elskjema
 • Romstyringer
 • Automatikk varmesentraler
 • Prosjektering

Våre partnere

Regin automatikk, alt innen romkontrollere, varmesentralkontrollere, kontrollere til ventilasjonsanlegg. Shunter og alt tilhørende styresystemer.


www.regin.seVår hovedleverandør av filter og filter systemer er Interfil. En lokal leverandør i Gudbrandsdalen, med en av markedets beste effektive og kostnadsreduserende filtrering.


www.interfil.noSystemair, vår servicepartner. Vi har god og lang erfaring med det private marked å hånterer reklamasjoner og feil på alle av systemairs private ventilasjonsanlegg og øvrige produkter fra Hamar/ Toten til Lesja/Lom.


www.systemair.noVentistål, vår servicepartner med god og lang erfaring med det private marked. Hånterer reklamasjoner og feil på alle av systemairs private ventilasjonsanlegg og øvrige produkter fra Hamar/ Toten til Lesja/Lom.


www.ventistal.noFlexit, vår servicepartner med god og lang erfaring med det private marked. Hånterer reklamasjoner og feil på alle av systemairs private ventilasjonsanlegg og øvrige produkter fra Hamar/ Toten til Lesja/Lom.


www.flexit.no

Copyright  ©  All Rights Reserved